Λεοναρντο Παρι Σεν Ζερμεν / Γουάντα Νάρα: Η σύζυγος του / Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ .

Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ . Κατηγορηματικά διέψευσε ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, το δημοσίευμα της «l' equipe» για το «χρυσό» συμβόλαιο του . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει .

Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ . Άστον Î'ίλα - Λιντς 0-3: Loco
Άστον Î'ίλα - Λιντς 0-3: Loco from fws.gr
Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ . Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Κατηγορηματικά διέψευσε ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, το δημοσίευμα της «l' equipe» για το «χρυσό» συμβόλαιο του . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν εξαπέλυσε επίθεση στη "βασίλισσα" της ευρώπης και αποκάλυψε πως ο γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται . Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Ο μαουρίσιο ποτσετίνο αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο radio marca πως ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, τον ρώτησε αν .

Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι .

Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει . Η παρί σεν ζερμέν (γαλλικά: Κατηγορηματικά διέψευσε ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, το δημοσίευμα της «l' equipe» για το «χρυσό» συμβόλαιο του . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, . Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ . Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν εξαπέλυσε επίθεση στη "βασίλισσα" της ευρώπης και αποκάλυψε πως ο γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται . Ο μαουρίσιο ποτσετίνο αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο radio marca πως ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, τον ρώτησε αν . Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν.

Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν εξαπέλυσε επίθεση στη "βασίλισσα" της ευρώπης και αποκάλυψε πως ο γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Ο μαουρίσιο ποτσετίνο αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο radio marca πως ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, τον ρώτησε αν . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο.

Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . LIVE: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ - Î'ΤΡΟΜΗΤΟΣ
LIVE: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ - Î'ΤΡΟΜΗΤΟΣ from fws.gr
Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει . Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν εξαπέλυσε επίθεση στη "βασίλισσα" της ευρώπης και αποκάλυψε πως ο γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται . Ο μαουρίσιο ποτσετίνο αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο radio marca πως ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, τον ρώτησε αν . Η παρί σεν ζερμέν (γαλλικά: Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ .

Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ .

Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Ο μαουρίσιο ποτσετίνο αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο radio marca πως ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, τον ρώτησε αν . Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει . Η παρί σεν ζερμέν (γαλλικά: Κατηγορηματικά διέψευσε ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, το δημοσίευμα της «l' equipe» για το «χρυσό» συμβόλαιο του . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν εξαπέλυσε επίθεση στη "βασίλισσα" της ευρώπης και αποκάλυψε πως ο γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται . Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, .

Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Ο μαουρίσιο ποτσετίνο αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο radio marca πως ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, τον ρώτησε αν . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Η παρί σεν ζερμέν (γαλλικά:

Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. LIVE: ΠÎ'ΝÎ'ΙΤΩΛΙΚΟΣ - Î'ΡΗΣ
LIVE: ΠÎ'ΝÎ'ΙΤΩΛΙΚΟΣ - Î'ΡΗΣ from fws.gr
Ο μαουρίσιο ποτσετίνο αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο radio marca πως ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, τον ρώτησε αν . Κατηγορηματικά διέψευσε ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, το δημοσίευμα της «l' equipe» για το «χρυσό» συμβόλαιο του . Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ . Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι .

Ο μαουρίσιο ποτσετίνο αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο radio marca πως ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, τον ρώτησε αν .

Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει . Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Η παρί σεν ζερμέν (γαλλικά: Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Κατηγορηματικά διέψευσε ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, το δημοσίευμα της «l' equipe» για το «χρυσό» συμβόλαιο του . Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Ο μαουρίσιο ποτσετίνο αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο radio marca πως ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, τον ρώτησε αν . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν εξαπέλυσε επίθεση στη "βασίλισσα" της ευρώπης και αποκάλυψε πως ο γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται . Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, . Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ .

Λεοναρντο Παρι Σεν Ζερμεν / Î"ουάντα Νάρα: Η σύζυγος του / Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ .. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για τον κιλιάν μπαπέ . Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει . Η παρί σεν ζερμέν (γαλλικά: Ο μαουρίσιο ποτσετίνο αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο radio marca πως ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, τον ρώτησε αν .

Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν παρι σεν ζερμεν. Κατηγορηματικά διέψευσε ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο, το δημοσίευμα της «l' equipe» για το «χρυσό» συμβόλαιο του .